Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalın ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine rabıtlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış yolları ve vesair tedbirler, yangın veya başka müstacel durumlarda birey güvenliğinin tek hareketsiz bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Yangın bapsı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o çağ gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hatta, astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

İnsanların hayatını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde hayati bir ustalıklevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolöründe imal edilmelidir.

Vüruten teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, elan fazla ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün izleme eden bir firmayız.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu proje, ağız yangın kapısı ağıza yönetmeliğe mutabık şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye izinını alarak imalat medarımaişetlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha itimatlı bir vadi yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı bilim alabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page